Соколите играят по желание срещу Литекс

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:52 / 01.06.2009
1385
Футболистите на "Спартак" (Варна) бяха разпуснати от тренировки до четвъртък, когато се събират за следобедно занимание под ръководството на Илко Станчев и Митко Трендафилов. Ръководството на тима обаче обяви, че за последния мач с "Литекс" на 13 юни ще играе, който иска. Всички други играчи са свободни да се прибират по родните си места. Двубоят с ловчанлии във Варна е без абсолютно никакво значение, тъй като "Спартак" изпадна в "Б" група, а ловчанлии си гарантираха участие в евротурнирите след спечелването на турнира за Купата на България. Така за последния мач за "соколите" ще играят някои от местните футболисти, както и такива, които са били резерви или са играли предимно за дублиращия състав.
Собственикът на "Спартак" (Варна) Добрин Добрев обеща, че ще направи всичко възможно само след една година престой в "Б" група, тимът да си възстанови елитния статут. Той посочи като основни причини за отпадането малкото точки от есента, лошата подготовка през зимата и липсата на късмет в мачовете.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).