"Черно море" на 1/4-финал след реми с "Орловец"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:08 / 02.06.2009
844
Юношите младша възраст на "Черно море" се класираха за четвъртфиналите на републиканското първенство на България. Днес те завършиха наравно 1:1 в домакинския си мач с "Орловец", но заради победата в Добрич с 1:0 продължава напред в надпреварата.
Възпитаниците на Венци Маринов, които загубиха с дузпи финала през миналото първенство, поведоха в резултата в 21-ата минута. Тогава Илиян Капитанов бе изведен с прехвърлящ пас сам срещу вратаря и нападателят реализира 1:0. Три минути след началото на второто полувреме Александър Джилянов изравни резултата с глава след центриране от фаул. Този резултат се запази до края и така в петък варненци ще чакат съперника си на жребия.
"Не съм доволен от играта на моя отбор, но се радвам, че продължаваме. Имаше умора в момчетата, тъй като ни се събраха доста мачове през годината. В никакъв случай не сме подценили съперника. Добричкият тим е доста здрав и съм много щастлив, че успяхме да продължим", заяви след срещата за "Позвънете" Венци Маринов.



Черно море: Радослав Русев, Николай Димитров, Иван Георгиев, Исмет Мурадов, Янимир Янков, Иван Добрев, Илия Стоев, Илиян Капитанов, Любомир Михалев, Виктор Митев, Светлин Фърков (Милен Найденов, Георги Иванов, Вилиян Николов, Теодор Лазаров, Мартин Великов, Жорж Димитров)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).