Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Одесос обвини в некоректност ръководството на МФК Варна
Автор: Екип Varna24.bg 20:51 / 03.06.2009Коментари (0)564
© Ole-bg.com
Ръководството на "Одесос" обвини колегите си от минифутболен клуб "Варна" в некоректност на пресконференция днес. По думите на президента на отбора Добрин Стефанов и капитана Симеон Христов, шампионите на България не уважават останалите варненски отбори и действат подмолно при привличането на играчи. Конкретните причини за недовоството са свързани с това, че МФК не изигра последните си мачове от градското първенство, но инкасира само служебни резултати, без да понесе санкции като отнемане на точки и глоби, както е според правилниците, и че е привлякъл Милен Стефанов от "Одесос".
"В МФК не уважават отборите от градското първетство, а уж на тях посветиха титлата си от държавното. Уважаваме всички състезатели на този клуб. Те също като нас искат този спорт да се развива. Но ръководството им е некоректно. Постъпките им не са мъжки и адекватни. Мислят, че са държава в държавата и футзалът се върти около тях", заяви Симеон Христов.
"За втора поредна година крадат наш играч. Взимат само наготово състезатели, а уж развиват футзала. Преди години положиха основата си от шампионския отбор на МАГ, сега взимат и наши играчи. Можеха поне да се обадят да ни попитат, ние няма да спрем развитието на момчето. Звъняли са на всички наши кадърни играчи. Ние Милен сме го взели от 18-годишен и вече три години се развиваше при нас. Те го взеха готов, без дори да ни питат, а на всичкото отгоре като го представяха, написаха, че е играч на националния отбор, а не на "Одесос". Преди една година Сашо Неделчев и Венко Иванов в разговор с мен увериха, че няма да взимат наши играчи, но привлякоха Антон Атанасов и Павел Павлов. Така че това за мен са двулични хора и сме им много обидени. Догодина ще играем, но не ни интересува класирането. При нас спортът е на първо място", заяви Стефанов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: