Два варненски тима се пускат в държавното по плажен футбол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:52 / 03.06.2009
457
Два ще са варненските отбори, които ще играят на дъжавното първенство по плажен футбол, което стартира с турнир от 19 до 21 юни в Обзор. Освен шампиона "Одесос", в надпреварата се пускат и "Варненските момчета". Този тим е създаден от ентусиасти, които вече доста години си играят за удоволствие на плажа под Ролбата. Останалите тимове през тази година са русенския "Миринекс" и столичните "Академика", СА-МВР и ФК "Г". Турнирите ще са четири, като освен в Обзор, мачове ще има още в София (10-12 юли), Какао Бийч (неясни дати) и в Албена (3-5 септември). Гарантираните мачове през тази година за всеки отбор са 20, тъй като в турнирите се играе всеки срещу всеки. От "Одесос" похвалиха организацията на надпреварата, отбелязвайки, че от БФС дори организират два детски турнира в този спорт.
Утре сутринта пък трима варненци заминават с националния отбор на България за испанския град Кастейон, където ще участват в квалификациите за световното първенство в Дубай. В състава на нашите са Георги Минков, Костадин Иванов и Симеон Христов, които ще играят срещу тимовете на Италия, Украйна и Естония. Българите са на предпоследно място в ранглистата на Европа и дори една победа в групата би била огромен успех.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).