Старшата на Черно море на 1/4-финал след уникален подвиг

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:55 / 03.06.2009
2743
Юношите старша възраст на "Черно море" направиха истински подвиг, класирайки се на четвъртфиналите на републиканското първенство за родени през 1990 г. В първия мач във Варна те бяха загубили с 3:4 от "Локомотив", но вчера победиха с 4:2 в Пловдив. Нещо повече - домакините водеха с 2:1 на полувремето, но "моряците", които бяха с една година по-малки от своите съперници, намериха сили за страхотния обрат.
Два гола за домакините вкара Любомир Цеков, между които Михаил Паскалев бе изравнил резултата. Талантът изравни за втори път в 66-ата минута и върна надеждите на своите съотборници. В 76-ата минута Крум Лозанов от "моряците" нацели гредата, а в 84-ата минута логичното се случи -Севдалин Стайков засече с глава центриране от корнер и поведе "моряците" напред (2:3). За тях това бе недостатъчно като резултат, но психологическото приемущество буквално премаза домакините, които бяха изпаднали в нок-даун. В 86-ата минута с коварен удар с глава на Камен Трифонов, кълбото се заби в горния ъгъл на вратата на домакините, което бе достатъчно за успеха на възпитаниците на Тодор Марев. Реферът даде десеминутно продължение, в което "Локомотив" вкара гол, който напълно заслужено бе отменен заради засада.
След края на мача легендите на "железничарите" Христо Бонев, Георги Василев-Гочо и Аян Садъков поздравиха спортсменски Тодор Марев за успеха на тима му.

Черно море: Илиян Илиев, Пламен Цветков, Севдалин Стайков, Красен Костов, Валентин Вардаров, Камен Милев, Даниел Венков, Дилян Георгиев, Михаил Паскалев, Ивайло Станчев, Димитър Желязков (Крум Лозанов, Петър Николов, Михаил Пасков, Пламен Георгиев)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).