Яхта “Extasy” започва сезона с нов спонсор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:59 / 04.06.2009
519
Компютърната фирма "СТЕМО" прояви интерес към яхта "Extasy" за новия сезон 2009. "Това е ново начинание за нас. Избрахме яхта Extasy заради колективнията дух и потенциал който притежава тя. Поставили сме целите за новия сезон пред екипажа и се надяваме на добри резултати", сподели г-н Марин Маринов, управител на "СТЕМО" (Варна). "Extasy" ще започне сезона с регата “Калиакрия къп”, която стартира утре и завършва в неделя в Балчик.
%Закъсняхме с подготовката този сезон, но се надявам бързо да навлезем в ритъм. Очертава се оспорван сезон, а и конкуренцията с всяка година расте. Навлязоха нови и бързи лодки в лицето на две "X-35" и една "SWAN-45", яхти доказали се в регати по света. Това може само да ни радва, тъй като развитието на този спорт в България върви напред", сподели шкиперът на "Extasy" Васил Попов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).