От "Тича" потвърдиха: "Моряците" ще играят в Бургас мачовете си от Лига Европа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:56 / 08.06.2009
1285

Алекс подписа нов договор за още един сезон със "зелено-белите"

Треньорът на "Черно море" Никола Спасов потвърди, че ще тимът ще играе домакинските си мачове от Лига Европа в Бургас. След като варненци си подпечатаха визите за евротурнирите при победата над "Славия" Както е известно наставникът коментира, че най-вероятно домакинските срещи от евротурнирите ще са в София, но пък е взето решение мачовете да са в Бургас на изкуствения терен. Първият двубой на "зелено-белите" от евротурнирите ще бъде на 15 или 16 юли.
В Актуално студио "Дерби" Спасов разкри още, че е уреден контролен мач с шампиона "Левски", който трябва да се проведе на 7 юли.
Участникът в турнира Лига Европа се разделя с четирима футболисти от състава, а треньорът Никола Спасов търси 5 нови играчи, които да заемат техните места. Тръгват си уругваецът Себастиан Флорес, литовецът Станиславс Пихоцкис, както и бразилците Рикардо Андре и Жовалдир Периш, чиито контракти вече са прекратени. За да бъде подсилен отборът, ще бъдат привлечени петима нови футболисти- двама защитници, двама полузащитници и един нападател. Желанието на Никола Спасов е да вземе български футболисти, но е скептичен дали би могъл да намери качествени играчи за техните места.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).