Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Никола Спасов е треньор №2 на първенството ни
Автор: Екип Varna24.bg 18:04 / 08.06.2009Коментари (0)1040
© gong.bg
Старши тренорът на "Черно море" Никола Спасов бе определен за треньор №2 за изминалото първенство в анкетата, организирана от асоциацията на българските футболисти. Под негово ръководство "моряците" спечелиха за първи път от 56 години насам бронзовите медали, а освен това се представиха най-успешно в сравнение с останалите ни отбори в европейските клубни турнири. За треньор №1 на изминалото първенство бе определен Станимир Стоилов от "Литекс", а на трето място е Красимир Балъков от бургаския "Черноморец". Изненадващо аут от топ 3 е Емил Велев-Кокала, който изведе "Левски" до шампионската титла на България.
Също доста изненадващо за "Футболист на футболистите" у нас бе избран Мартин Камбуров от "Локомотив" (Сф). Той игра само през пролетния полусезон у нас, но успя да стане голмайстор на "А" група. На второ място е Георги Иванов-Гонзо от "Левски", а трети е капитанът на "Черно море" Александър Александров-Кривия.
Отборът на "Ботев" получи колективна награда в категорията "мъжество и характер". За феър плей пък бе отличен "Сливен". Награда за цялостен принос към играта взе вратарят на "Славия" Здравко Здравков, който бе картотекиран в отбора тази пролет, но така и не взе участие в официален мач. Награда за най-прогресиращ състезател пък взе Станислав Манолев от "Литекс", който с изявите си в ловешкия клуб достигна и до националния отбор. За най-добър млад футболист заслужено призът отиде в Спас Делев от "Пирин" (Благоевград), с подгласници Александър Тонев и Иван Иванов от ЦСКА.

Източник: sportni.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: