Черноморец (Балчик) си гарантира на 80 процента оставането

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:54 / 08.06.2009
455
"Черноморец" (Балчик) постигна изключително ценен успех с 3:0 над "Марица" (Пд) в мач от предпоследния 29-и кръг на Източната "Б" група. Двата тима са в люта битка за оставане в професионалния футбол, а след този успех възпитаниците на Радостин Димов имат две точки аванс пред своя конкурент. В последния кръг балчиклии гостуват на "Миньор" (Раднево), а "Марица" е домакин на "Несебър". "Черноморец" има предимство в преките двубои, така че и равенството ще е достатъчно за запазване на мястото във втория ешелон. Попаденията за успеха вкараха Милен Танев в 25-ата, Иван Митев в 76-ата и бившия играч на "Спартак" (Варна) Георги Филипов в 84-ата минута.
"Волов" (Шумен) загуби с 0:1 у дома от "Миньор", но заради поражението на "Марица" също може да се чувства сигурен участник в Източната "Б" група догодина.
"Калиакра" успя да победи като гост "Локомотив" (Стара Загора) с 2:1. Попаденията за каварненския отбор вкараха Иван Петков и Гриша Иванов. Лидерът "Берое" завърши наравно 1:1 като гост на "Свиленград", а вторият в подреждането "Нафтекс", който ще играе бараж за влизане в "А" група, обърна "Светкавица" в Търговище с 3:1.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).