Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Траян Дянков каза "Да" на своята любима, Жоро Илиев кум
Автор: Екип Varna24.bg 16:45 / 09.06.2009Коментари (0)5601
© Радост Георгиева
Този уикенд капитанът на ПФК "Черноморец" (Бургас) Траян Дянков се ожени за дългогодишната си приятелка Костадинка. Кумове на щастливата двойка бяха Георги Илиев от “Черно море" и съпругата му Михаела. Водещ на сватбеното тържество бе култовия диджей Теди Джорджо, известен с това, че е оженил много български спортисти и двойките, които събира, до ден днешен не са се разделили. Сватбената церемония се проведе в петзвездния хотел "Мелиа гранд ермитаж" в к.к. "Златни пясъци".

Партито започна с welcome drink на басейна на хотела. По-късно всички гости, сред които бе целия отбор на ПФК "Черноморец" (Бургас), се отправиха към ресторанта. Там ги посрещна официалният водещ на волейнационалите Теди Джорджо, който разчупи обстановката на сватбата като преплете традиционните български обичаи с много забавни игри.

Кумът на сватбеното тържество Георги Илиев вдигна тост за младото семейство с кратко, но поучително слово под звуците на "Многая лета". Булката Костадинка и кумата Михаела изненадаха младоженеца и кума със специален под
© Радост Георгиева
арък. Специално за тях самба и кан-кан танцуваха балет "Диамант", които повишиха градуса на доброто настроение в залата. Кумата Михаела накара всички в ресторанта да затаят дъх с невероятното си изпълнение на популярната българска народна песен “Не казвай, любе, лека нощ".

Траян Дянков и Георги Илиев бяха най-издържливи в надпреварата за кумовите дарове и тяхната ръченица показа, че са не само добри футболисти, а и добри танцьори. Кулминацията на сватбеното ВИП парти бе играта "Мръсни танци". Там най-добре се отличиха Фернандес и неговата съпруга, Хектор Гонзалес, вратарят Владо Стоянов и Дуду. Перлата на отбора Дуду се отличи и при друга сватбена традиция, когато букета на булката се озова в ръцете му. Жартиера пък хвана братът на булката Павлин Анастасов.

Над 200 гости от цялата страна се забавляваха на сватбеното парти на Траян и Костадинка, сред тях бе и футболният спец Ради Здравков. След полунощ купонът с Теди Джорджо продължи до ранни зори в най-спортната дискотека на България 4as Pik.

Радост Георгиева








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: