Даниел Моралес: Никой от Спартак не е говорил с мен да остана в клуба

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:17 / 09.06.2009
819
Бразилецът лети за родината си със семейството, търси си отбор без личен мениджър

Бразилският играч на Спартак Даниел Моралес най-вероятно няма да защитава вече цветовете на соколите. Това той призна пред в. Черно море ден преди да отпътува за родината си Бразилия.
"Договорът ми изтича и най-вероятно няма да играя за Спартак повече. Утре летя със семейството си за Бразилия и не знам какво ще правя, като се прибера в България. До края на месеца ще си почивам. Мисля, че все още мога да играя на добро ниво, а съм и с българско поданство. Вярвам, че ще успея да си намеря отбор в А група", коментира Моралес.
На този етап бразилецът няма агент. "Лъчо Танев ми беше агент, но вече не е. Аз имам достатъчно връзки в България и сам ще си търся отбор. Не искам да остана в Спартак, защото не сме седнали на масата с шефовете и да водим преговори. От вестниците разбирам, че Живко Великов е освободил най-опитните футболистите. Засега няма как да остана в клуба", каза той.
На въпроса защо тимът е изпаднал в Б група Моралес отговори: "В началото всичко беше нормално, но изпуснахме да спечелим лесни точки и после ни притиснаха. Когато допускаш грешки в края на самото първенство, е доста по-трудно да оцелееш. Можеше да спечелим мачовете си в самия край, но психически футболистите са обременени. Щяхме да се спасим доста по-рано, ако си бяхме взели задължителните мачове".

Източник: Калоян Златков, в. "Черно море"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).