Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Константинов лети за Париж, казват му за нова контузия
Автор: Екип Varna24.bg 14:22 / 11.06.2009Коментари (0)426
© fivb.org
Капитанът на българския национален отбор по волейбол Пламен Константинов разкри, че почти сигурно ще лети за Париж, където ще бъде прегледан в една от най-добрите френски клиники. Както е известно, Гибона почувства болки в рамото на лагера във Варна преди старта на Световната лига. Впоследствие той премина през ядреномагнитен резонанс в София, от който резултатите бяха изпратени именно в тази болница.
"Когато се обадих да разбера какви са резултатите, ми съобщиха, че
© Ole-bg.com
има някакъв допълнителен ставен проблем. Има голяма вероятност да летя за Париж, за да ми бъдат направени клинични изледвания. Това най-вероятно ще стане в понеделник или в сряда. За мен становището на
© Ole-bg.com
тази клиника и по-точно на лекаря е много важно. Затова и държах да направя изледванията там", каза за "Позвънете" Пламен Константинов.
Сребърният медалист от Шампионската лига с тима на "Ираклис" добави, че има вероятност тази контузия да го извади от волейбола. "В крайна сметка тази контузия се обажда за четвърти-пети път. Ако се наложи да се оперирам, ще трябва да се възстановявам минимум 5-6 месеца. А и подобна интервенция е много сложна. Вече не съм и първа младост. След няколко дни ставам на 36 години, а не е толкова лесно след дълго отсъствие да се върнеш в големия спорт. Искам да играя още волейбол, но дали ще мога, са две различни неща. Не искам да преча. Не мога да използвам един официален мач, за да си правя собствен бенефис. Не съм такъв човек, че да се сбогувам с публиката във важни мачове. Човек трябва да играе, когато може да бъде полезен. Тези мои думи обаче не означават, че ще спра да играя волейбол", отсече Константинов.
Гибона сподели и очакванията си за първите два мача от Световната лига срещу Куба на 12 и 13 юни. "Вярвам, че момчетата могат да спечелят тези срещи. Дано напрежението да е в тима на Куба. Ако искат да се класират за финалите, трябва да печелят двубоите си. Това задължение може да се отрази психически. Домакините са силни в атаката и в началните удари. Сервисите им обаче може да се окажат и самоубийствени. Проблемът им е, че са много непостоянни. Ние имаме достатъчно мощни нападатели. Едва ли обаче това ще е ключът към победата. Сигурен съм, че новостите, които въвежда наставникът Силвано Пранди, ще се видят още в тези мачове", завърши Пламен Константинов.

Източник: "Позвънете"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: