Никола Спасов доволен от желанието на младите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:24 / 13.06.2009
723
Треньорът на Черно море Никола Спасов заяви, че е доволен от равенството на неговия тим със състава на Миньор. Спасов добави, че е впечатлен от желанието на резервните състезатели да покажат добра игра и характер.

"Мисля, че предвид ситуацията, се получи една много добра среща. Доволен съм от младите. Добър мач, емоции, имаше всичко. Моите момчета дадоха всичко от себе си, достойно представяне и заслужена точка. Не бях сигурен, че младите могат да изиграят целия мач. Не можех да рискувам. Не бях убеден, но в крайна сметка в последните минути се впуснахме в битката и успяхме да вземем точката".

По отношение на селекцията специалистът заяви, че все още няма нови имена, които да оповести. "Няма имена, но имаме наблюдения. Подготовката започва на 24 юни. Имаме една контрола, която е планирана. Няма да се разделяме с основни футболисти. Чужди или български не е важно. Трябва да са качествени", заяви Спасов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).