Кишишев пред OLE-BG.COM: Бием Италия и сме на бараж за световното

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:42 / 13.06.2009
651
Националът Радостин Кишишев бе доволен от победата с 4:0 над Спартак в последния кръг, макар че не пожела да каже защо и той взе участие в този мач. 34-годишният футболист допълни още пред Ole-bg.com, че ако бием Италия като гост сме на бараж за световните финали.
„Доста млади бяха момчетата от Спартак, но и ние имахме юноши. Решението да играя е на г-н Стоилов. Има си причина да играя в този мач, но питайте треньора. Малко по-лесно ми е от останалите футболисти заради опита, който имам в Англия. Там се играе истински футбол”, заяви Тинката.
За евротурнирите той сметна, че има един мач, който Литекс трябва да спечели. „Да се надяваме, че ще е лесен, а дори и труден ще се опитаме да го победим”, заяви той.
По отношение на селекцията в отбора Кишишев не взе отношение. „Има хора, които се занимават със селекцията. Естествено, ще има нови имена, но за шампионска титла трябва да видим как ще играем. Дано да е така, както в последните кръгове.”
Игралият при равенството срещу Ирландия в София футболист засегна и темата за националния отбор. „За мача с Ирландия не смятам, че Бербатов бе виновен. Той може да изпуснал човека си, но не сме изпуснали победата заради това. Ако бием Италия, сто процента отиваме на бараж за световното”, отсече Кишишев.

Източник: Калоян Златков


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).