МФК "Варна" започна подготовка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:51 / 16.06.2009
306
Минифутболен клуб "Варна" се събра днес за първата си тренировка след кратката почивка. Играчите получиха близо три седмици ваканция преди да започнат подготовката си за Купата на УЕФА. Шампионите ще вземат участие в предварителния кръг на турнира, който ще се проведе между 15 и 23 август. Съставът на МФК "Варна" се събра днес, за да уточни програмата, по която ще се провежда подготовката за престижния европейски турнир. Всички играчи ще започнат тренировките. Сред тях ще са и трите нови попълнения на тима - 20-годишният Павел Димитров от Разград, футболистът на "МАГ" Христо Димитров, който е проектонационал, както и 21-годишният Милен Стефанов, който идва от "Одесос". Претърпелият операция Антон Атанасов също ще се включи пълноценно в подготовката на тима за Купата на УЕФА.
МФК "Варна" ще приеме съперниците си в групата от предварителния кръг. "Наутара" (Каунас) от Литва, "Голден Футзал Тийм" от Финландия, "МНК Леотар Требинже" от Босна и Херцеговина, "КМФ Железарец" от Македония, кипърския шампион "Омония" и представителят на Австрия "Алстарс Виенер Неустадс", ще домакинстват останалите двубои от този етап. Кои ще бъдат отборите, срещу които ще излезе родният шампион по футзал, ще стане ясно на 2 юли, когато е жребият за предварителния и основния кръг на турнира.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).