Старшата на "Черно море" отпадна на четвъртфинал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:53 / 16.06.2009
1119
Юношите старша възраст на "Черно море" отпаднаха от републиканското първенство за родените 1990 г. Възпитаниците на треньора Тодор Марев, които са с една година по-малки от своите съперници, загубиха с 0:2 реванша от четвъртфиналната фаза срещу "Славия" и са аут, тъй като във Варна победиха с 2:1.
Домакините вкараха два бързи гола около 20-ата и 22-ата минута и, въпреки че имаха доста положения, варненци не можаха да ги върнат поне едно попадение. "Времето беше много горещо, което ни попречи да покажем потенциала си. Получихме два бързи гола, които ни събориха. Преди това всичко беше долу-горе под контрол. След като инкасирахме попаденията имахме положения, но нямахме късмет. Въпреки всичко съм доволен от представянето на моите футболисти. Можехме да отидем и по-напред. Може би ни повлияха и емоциите покрай награждаването, които ни разконцентрираха и не можахме да покажем пълните си възможности. Дано през следващата година се представим по-силно. Вярвам, че това ще стане. В София няколко специалисти разпитваха за 4-5 от нашите момчета и дадоха отлична оценка за представянето им", сподели за "Позвънете" треньорът на старшата Тодор Марев.

Източник: Александър Дечев, вестник "Позвънете"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).