"Соколите" ще играят 9 контроли през паузата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:53 / 17.06.2009
876
Девет контролни срещи ще изиграе "Спартак" (Варна) през паузата в първенството преди старта на сезона в Източната "Б" група, разкри за "Позвънете" старши треньорът на тима Атанас Атанасов. Той изготви програмата на отбора за лятна подготовка, като събира възпитаниците си на 24 юни (сряда). Първият спаринг е предвиден за 4 юли срещу "Волов" в Шумен. Следващият е четири дни по-късно срещу "Светкавица" в Търговище, а първата домакинска контрола на отбора ще се играе на 11 юли, когато във Варна идва "Несебър". На 16 юли "синьо-белите" играят една от двете си проверки с отбор от "А" група - срещу "Черноморец" в Бургас от 19 ч. Два дни след това футболистите на "Спартак" срещат "Доростол" в Силистра, Албена или Варна, на 22-ри гостуват на "Видима-Раковски" в Севлиево, а на 29 юли пътуват за Сливен, за да срещнат едноименния отбор. Последният мач на "Спартак" е на 1 август срещу "Волов" във Варна, а седмица по-късно започва новото първенство.
Наставникът вече е раздал индивидуални програми за поддържане на формата на всички от сегашните футболисти на тима, на които държи да останат и за следващия сезон. Това са Велимир Иванович, Боян Илиев, Иван Найденов, Тони Костадинов, Ангел Стойков, Станислав Петров, Димитър Воденичаров и Юри Иванов. Освен това се завръщат Васил Боев, Михаил Аврионов и Спас Байрактаров, които досега бяха преотстъпени. С още три-четири нови попълнения Атанасов е гарантирал, че тимът ще се върне в "А" група само след една година във втора дивизия.
Наставникът разкри също, че ще запази сегашния треньорски щаб, като помощник ще му бъде Димитър Трендафилов, а с вратарите ще работи Илко Станчев. Освен това към екипа ще се присъедини Георги Георгиев. Бившият нападател на "Левски", "Славия" и "Калиакра" работи заедно с Атанасов в последния му клуб - "Локомотив" (Мездра). Любопитното е, че при последния престой на "соколите" в "Б" група - през сезон 2005/06, Георгиев вкара и двата гола при победата на "Калиакра" с 2:1 във Варна.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).