Черно море приема Левски в първи 1/2-финал на републиканското

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:21 / 18.06.2009
768

"Имаме информация за съперника, шансовете за елиминиране са равни", каза наставникът на "моряците" Тошко Каменов

Децата на Черно море (родени 1994 г.) приемат Левски утре от 10 ч. на стадион "Корабостроител" под Аспаруховия мост в първия 1/2финал от републиканското първенство.

"Левски е сериозен отбор и ние трябва да се раздадем на 100 процента, ако искаме да ги елиминираме. Самото име на съперника е достатъчно голям дразнител, което допълнително ще мотивира играчите", коментира наставникът на малките "моряци" Тошко Каменов. Според него двата тима имат еднакви шансове да се класират за финалния двубой. "Мисля, че шансовете и на нас и на Левски са равни. В момента в нашия лагер няма нито контузени, нито наказани футболисти и затова сме в пълна бойна готовност. Необходимо ни е да си осигурим комфортна преднина в първия мач. Имаме и информация за състоянието на "сините". Мнението ни е, че са преодолим отбор. Естествено, надяваме се и на добро съдийство", допълни Каменов.

Припомняме, че Левски отстрани Спартак (Пд) в 1/4финалите, а варненци се разправиха със Славия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).