Алекс: В никакъв случай не трябва да мислим, че ще е лесно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:43 / 22.06.2009
678
Капитанът на Черно море Александър Александров–Алекс заяви, че мачовете срещу Искра Стал ще бъдат доста трудни. "Не познавам отборът от Молдова, но се надявам да ги отстраним. Искам обаче да призова да не се създава излишна еуфория около двубоя, тъй като това ще доведе до напрежение. Смятам, че трябва да се притесняваме и ще ни бъде трудно. Имаме опит и се надяваме през тази година да направим пробив. На думи всеки може да бие всеки, по-важно е на терена. Трябва да изиграем добре двата мача и след това да ги коментираме", каза още пловдивчанинът. "Първият ни мач срещу Сант Жулия бе доста тежък. Срещу такъв отбор е важно да вкараш бърз гол", добави той. "Искаме ми се да се класираме в групите на турнира. Да се надяваме, че ще стигнем повече от миналата година", пожела си бившият национал.
Неговият колега от нападението Мирослав Манолов е сигурен, че българските представители във втория предварителен кръг на евротурнирите ще бият с разлика своите съперници. "Добър жребий за Черно море. Падна ни се преодолим отбор и мисля, че няма да имаме проблеми да се класираме за третия предварителен кръг. Домакинството в първия мач е предимство, тъй като имаме шанс да си осигурим комфортна преднина преди реванша. Сега сме по-силен отбор от миналата година. Обиграни сме, а с новете попълнения ще станем още по-силни. Мисля, че не само няма да имаме проблеми, но ще бием с разлика молдовците. Левски също ще бие с 3-4 гола разлика и в двата мача", категоричен е Манолов.
Алекс също прогнозира безпроблемно продължаване на "сините" в третия кръг, но не пожела да коментира дали ще премине в редиците на шампионите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).