Черно море загуби от Дунав в първи мач след дългата пауза

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:08 / 27.05.2020
1111
Черно море загуби от Дунав с 0:1 в контролна среща, играна на стадион “Тича" във Варна. Спарингът бе първи за двата отбора след принудителната пауза от средата на март заради пандемията от коронавирус.

В 7-ата минута Денислав Ангелов се пребори за една спорна топка в половината на гостите, нахлу в наказателното поле, но вместо да стреля, потърси пас към Петър Вуцов и сгреши. В 25-ата минута Стефан Христов изведе Свилен Щерев, който намери Долапчиев в наказателното поле. Нападателят на Дунав стреля, но Иван Дюлгеров успя да парира удара.

В 36-ата минута вратарят Благой Макенджиев сгреши с подаването, топката попадна във Велислав Василев, който се опита технично да го прехвърли, но топката срещна тялото на бранител.

В 60-ата минута Велислав Василев успя да вкара топката в мрежата на русенци, но голът не бе зачетен заради засада. Иначе варненци създадоха добра атака по десния фланг. Денислав Ангелов получи пас по крилото, нахлу в наказателното поле и потърси пас успоредно на вратата. Топката достигна до Николай Златев, който опита удар, но топката срещна крака на бранител.

В 65-ата минута Дунав стигна до победния гол в мача. Юлиян Ненов бе съборен в наказателното поле от Мирослав Енчев и главният рефер отсъди дузпа. Вратарят Иван Дичевски хвана ъгъла, но не успя да избие топката след изстрела на потърпевшия Ненов за 0:1.

В 70-ата минута Курьор отправи удар от границата на наказателното поле, но над вратата.  В 79-ата минута Денислав Ангелов проби отдясно и центрира по земя, но топката бе избира в корнер, след който не последва опасност. Малко след това Велислав Василев пусна прецизен пас към Денислав Ангелов, който успя да стигне до топката и да отправи удар, но в тялото на вратаря.

Черно море: Иван Дюлгеров, Мирослав Енчев (82-Йордан Радев), Димитриос Хантакиас, Мартин Дичев, Цветомир Панов, Велислав Василев, Емил Янчев, Петър Вуцов (75-Николай Иванов), Родриго (46-Николай Златев), Матиас Курьор (82-Павел Георгиев), Денислав Ангелов.

ДунавБлагой Макенджиев (46-Винченцо Ангелов), Александър Исаевски (82-Константин Митев), Петко Цанков (70-Димитър Тодоров), Михаел Милчев, Диян Димов (46-Росен Колев), Любен Николов, Ивайло Лазаров, Свилен Щерев (46-Фернандо Калваканте), Митко Русанов, Стефан Христов, Григор Долапчиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).