Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Вместо сватбено, Юруков иска дълго футболно пътешествие из Европа
Автор: Екип Varna24.bg 08:25 / 25.06.2009Коментари (0)930
© Михаил Дечев
Дълго футболно, вместо сватбено пътешествие си пожела полузащитникът на "Черно море" Йордан Юруков. Преди четири дни той сключи граждански брак, но нямаше време за меден месец. "Аз се чувствам много добре. Отпочинах си и съм готов за ново предизвикателство. След сватбата съм много радостен и щастлив. Всичко мина много добре, дори бих казал перфектно. Нямахме време за сватбено пътешествие, но ще го направим понататък. Надявам се да направим футболно пътешествие с отбора. Да попътуваме доста из Европа", каза Данчо.
Един от неговите най-близки приятели в отбора Даниел Георгиев също се похвали, че си е отпочинал прекрасно. "Чувствам се добре, но вече е време да почнем да се готвим за мачовете. се готвим за мачовете. До първата среща са 20 дни, нямаме много време. Все пак не почваме от нулата - нали всеки е поддържал форма по време на паузата. Отборът от Молдова го чувам за първи път, но разбрах, че е с най-добра защита в първенството им. Така че няма да е лесно. Знаете, че миналата година андорците много ни затрудниха, като се затвориха отзад. Надявам се да вземем добър аванс още в Бургас, така че в Молдова да отидем на екскурзия", каза Даниел.
Новото попълнение Здравко Лазаров пък разкри, че се е разбрал за нула време с ръководството на "Черно море" и целта му през новия сезон е отборът да се класира в групите на Лига Европа и да се изкачи колкото се може по-напред в "А" група.


Източник: "Позвънете"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: