Константин Баждеков: Алекс и Макриев не са затворена страница

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:19 / 01.07.2009
1080

Лично Тодор Батков води преговорите за капитана на Черно море, коментира още директорът в "синия" клуб


Финансовият директор на Левски Константин Баждеков заяви, че Александър Александров-Алекс и Димитър Макриев не са затворени страници за сините. Както е известно, капитанът на Черно море и националът са сред най-желаните от Левски за новия сезон. Баждеков изказа съжаление, че с тези въпроси се занимава главно собственикът на сините Тодор Батков.
"Работи се по селекцията, но както и в началото казахме, първо трябва да продадем някои играчи, за да вземем нови. За да има нови, трябва да се прибегне до продажба или преотстъпването на някои играчи. В тази посока, нещата все още не се развиват бързо. Успяхме да продадем Миро Иванов на Монтана и Иво Михайлов на Чавдар (Етрополе). Ники Димитров в Стяуа? Мисля, че това е по-скоро медиен шум. Макриев и Сашо Александров не са затворени страници, но аз не съм много запознат. За съжаление с тези неща се занимава лично г-н Батков, който и без това има много работа. Стигна се до там, че лично собственикът да се занимава с тези преговори. Все пак става въпрос за сериозни трансфери", каза Баждеков в интервю за сайта gong.bg.

Източник: Sportal.bg


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).