"Спартак" привлече Бижев, Атанасов официално е треньор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:28 / 03.07.2009
1194
"Спартак" (Варна) привлече нападателя на "Беласица" Георги Бижев. Бившият футболист на "Пирин", "Родопа" и индийски тим разтрогна договора си с петричкия клуб и днес се разбра с ръководството на "соколите". На този пост те разполагат още с Димитър Воденичаров и Михаил Аврионов.
"Синьо-белите" могат да се похвалят вече и с официален старши треньор. Атанас Атанасов бе назначен на работа в клуба и трудовият му договор бе регистриран в НОИ. Това се случи ден, след като Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз прекрати трудово-правните отношения на Атанасов с предишния му клуб "Локомотив" (Мездра). Контрактът на наставника е срочен - за една година, тъй като това са условията в наредбата на БФС. Наско обаче има постигнато допълнително писмено споразумение с ръководството на "соколите" да води отбора през следващите два сезона.
На провелото се заседание на СТК, контрактите си със "соколите" по взаимно съгласие разтрогнаха още треньорът Георги Мирчев, който води тима за кратко през зимата, както и състезателите Владислав Мирчев и Зоран Банович. Младият нападател призна, че на този етап има представа къде ще играе занапред, но ще обяви клуба си, след като подпише договор.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).