Двата варненски отбора по плажен футбол загряха за София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:10 / 07.07.2009
514
С контролна среща на помежду си загряха отборите от морската столица "Тича-Хьорман" и "Варненските момчета" за втория кръг от държавното първенство на България по плажен футбол. Тя завърши при резултат 5:8. Отборът на "Тича" обаче бе съставен от точно пет човека, които играха без смяна през цялото време, докато съперникът им бе в пълния си състав и се въртеше на няколко минути. И от двата тима отчетоха, че резултатът не е важен, а основното е да се подготвят добре за мачовете в София, които са през този уикенд. В тях двата тима ще срещнат на стадион "Раковски" столичните "Академика", Спортна асоциация на МВР и ФК на Глухите, както и русенския "Миринекс".
В първия кръг шампионите от "Тича-Хьорман" стартираха успешно, като завоюваха първото място и са с шест точки. Въпреки качествените мачове, които направиха обаче, "Варненските момчета" останаха на последното шесто място в Обзор и сега ще гонят покачване на актива си, който в момента е едва една точка. В състава на "Тича" обаче има сериозни кадрови проблеми, като в сравнение с мачовете от първия кръг сега ще отсъстват голмайсторът Иво Терзиев, Бойко Косев-Бобеца, Калоян Цветков, Георги Бомбов и Павел Адамов, докато Калоян Керанов е под въпрос. "Варненските момчета" ще пътуват в пълен състав.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).